Het oliebollen toernooi was een succes!

Het oliebollen toernooi was een succes! 600 323 vvm63

Op 28 december was het Oliebollen toernooi van VVM’63.  De opkomst was groter dan verwacht! Namens het bestuur willen wij iedereen die aanwezig was bedanken. Het was erg gezellig en de partijen waren goed verdeeld. Spannende matches en teams die gelijk op gingen maakte het een leuke competitie. Deelnemers vanaf de A Jeugd tot aan Recreanten waren aanwezig. Onder leiding van Anna Rebel is het toernooi goed afgelopen.

In de pauze kreeg elke deelnemer een drankje en verse oliebollen en/of appelbeignet van de vereniging.  Toch altijd leuk om mensen van een ander team weer eens te zien en te spreken. Na de pauze ging het toernooi weer verder en werden de resterende matches gespeeld.

In het weekend van 12 en 13 december hebben wij als vereniging de eerste prijzen binnen gesleept!  Onze sterspelers Lea, Jade, Ivana, Ivonne, Julia, Jiske, Manon en Linde van het jeugd C team hebben een verbluffend eerste competitie helft gespeeld.
Voordat het toernooi begon is er nog een medaille uitreiking geweest voor het jeugd C team die  winterkampioen is geworden! Van harte gefeliciteerd!

 

Voor enkele foto’s van het toernooi kunt u de galerij bekijken.