C Team Winterkampioen!

C Team Winterkampioen! 1600 900 vvm63

In het weekend van 12 en 13 december hebben wij als vereniging de eerste prijzen binnen gesleept!

Onze sterspelers Lea, Jade, Ivana, Ivonne, Julia, Jiske, Manon en Linde van het jeugd C team hebben een verbluffend eerste competitie helft gespeeld.

Coach Jan heeft een stukje geschreven om te delen met de hele vereniging. Wil je de meiden van het C team feliciteren? Dat kan! Zij zullen op het oliebollen toernooi op 28 december aanwezig zijn (van 18:00 – 19:30)!

Namens het bestuur willen wij de meiden van het C team van harte feliciteren en ga zo door!

VVM”63 C1 winterkampioen!

Vele ouders van de meiden van de C1 waren het weekend van 12 en 13 december getuige van het behalen van het winterkampioenschap.

We begonnen het seizoen met een nieuw samengesteld team. 3 meiden kwamen over vanuit de CMV6, 4 meiden hadden al 1 jaar ervaring op C niveau en we konden 1 nieuw lid verwelkomen die overigens nagenoeg moeiteloos bij het niveau aansloot.

Het werd al vroeg in het seizoen duidelijk dat Reflection C1 de grootste concurrent zou gaan worden, letterlijk en figuurlijk trouwens want ze waren gemiddeld 1 a 2 koppen groter dan wij. Wat wij aan lengte (aan het net) te kort kwamen, maakten we ruimschoots goed met onze (basis)techniek, inzet en enthousiasme waardoor we ze in de onderlinge duels steeds de baas waren.

Uiteindelijk hebben we een prachtige competitie gedraaid en zijn de verloren sets op 1 hand te tellen. Ik denk dat het geheim van het succes vooral lag in het feit dat we een echt “team” waren. Zowel in- als buiten het veld viel er geen onvertogen woord en op de momenten dat het wat minder ging pepte jullie elkaar op.

Als jullie zo doorgaan, kan ook de 2de competitiehelft succesvol worden afgesloten.

Lea, Jade, Ivana, Ivonne, Julia, Jiske, Manon en Linde nogmaals van harte gefeliciteerd!

Jan.